DSCN9991     Kiss Gellért     

alapító tag / oktató

Sziasztok, a nevem Kiss Gellért. A Babeș–Bolyai Tudományegyetem falai közt folytattam tanulmányaimat. 2012 óta foglalkozok gyerektáborok levezetésével. Szeretek túrázni, gitározni, gyerekekkel foglalkozni. Az évek során több szervezetnél vállaltam gyerek programokban önkéntességet. Én foglalkozok a túrák, túlélési technikák, gitároktatás, csapatépítő játékok levezetésével. A projekt megálmodójaként, szerepet vállalok a szervezésben, csoportvezetésben, és a programok gördülékeny menetébe

 

 

 Kovács Tünde 

alapító tag

        Kalandom a gyerekfoglalkozásban már egyetemi éveim alatt kezdődött el, amikor nyári szünidőben önkéntesként vettem részt különböző tematikus gyerektáborokban. Mindezt a tevékenységeink által szeretném én is tovább adni a gyerekeknek, vagy akár azoknak az önkénteseknek akik a tevékenységeink által kezdik el pályafutásukat a gyerekfoglalkozásban.

 

                         

                   Faluvégi Robert Zsolt 

alapító tag / oktató / szakács

     A nevem Faluvègi Ròbert Zsolt.Liceumos èveim során megszereztem a szakàcs diplomàt ès már  több  ève dolgozom a szakmàban.Ez èvek allatt szerzett tapasztalatomat ès èlmenyeimet szeretnèm àtadni felnötteknek és gyerekeknek egyarànt.

                          

 

 

     Somodi Noémi /önkéntes

 

        Somodi Noémi vagyok, a Pedagógia főgimnázium tanulója. Szabadidő szervező szakon vagyok. Azért veszek részt a tevékenységeken, mert szeretem a gyerekeket, a velük való foglalkozást, a jövőmet is ebben képzelem el.. Minden gyereket szeretettel várunk aki egy élménydús  hetet szeretne eltölteni velünk!

 

 

 

    Kelemen Anna 

       Kelemen Anna vagyok, a Pedagógiai főgimnázium tanulója. Szabadidő szervező szakon vagyok, ahol a gyerekekkel való foglalkozást tanulom. Szeretek játszani, beszélgetni, a barátokkal kint lenni. Legnagyobb vágyam, hogy egyszer írónő lehessek.      

 

 

 

 

 

Kelemen Vera