Élmény tábor

Kedves érdeklődők!

 Minden szabad hely betelt az élmény táborunkba.

Köszönjük az érdeklődésüket és szeretettel várjuk a táborozoni vágyó gyerekeket a gitár és furulya valamint a hagyományőrző táborainkra .

          Szeretnél kalandot, újdonságot, új élményeket felfedezni, barátságokat kötni és felejthetetlen élményeket szerezni? Mindezt megtalálhatod egy barátságos falusi környezetben, a gegesi  élmény táborban. Tarts velünk az új élmények felfedezésében!

Rövid program bemutató: első nap megérkezünk a megbeszélt időben a táborhelységre, Gegesbe. A délutánt ismerkedéssel és összerázó játékokkal kezdjük. A tábor második napját személyiségfejlesztő és csapatépítő tevékenységekkel töltjük el.

 Az elkövetkezendő napokon megismerkedünk a falusi környezettel és életmóddal, megismerjük a helyi állat és növény világot, mesterségeket és szokásokat.

Mindennapi tevékenységünket színezni fogjuk kézműves tevékenységekkel, szórakoztató játékokkal, rövid kalandos sétákkal, tábortűzzel és sok mókával.

 Az utolsó nap egy áttekintést vetünk az elmúlt hétre, kiértékeljük tevékenységeinket majd a megbeszélt órában haza utazunk.

 

Időpont: Július  07-12

Ár: 350 ron

Testvérpároknak 10% kedvezmény

Az ár tartalmazza :  Szállást a gegesi református egyházközség vendegházában, az étkezést (reggeli, ebéd, vacsora és uzsonnák), a programokat és az oktatást.

Helyszín: Geges, Maros megye

Korosztály: 8-14 év

Helyek száma: 25 fő

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük