Gitár és furulya tábor

          Ha szeretsz gitározni, furulyázni, kezdő vagy akár középhaladó szinten, vagy számodra egy teljesen új kihívással állsz szemben, akkor tarts velünk az idéni gitár és furulya táborba. Gitár és furulya oktatásban lesz részed egy teljes héten keresztül, mindezt rengeteg jó kedvvel és szórakozással ötvözve.


A kezdők és középhaladók tudását tovább fejlesztjük, a teljesen új kihívással szembe nézőket pedig bevezetjük e két hangszer alap ismeretébe.
Rövid programunk: elméleti és hangszer oktatás, játékok, ismerkedés a falusi környezettel és szokásokkal, rövid kaland séták és tábortűz.


Időpont: Augusztus 3-8


Ár: 460
Testvérpároknak 10% kedvezmény
Az ár tartalmazza : Szállást a gegesi református egyházközség vendegházában, az étkezést (reggeli, ebéd, vacsora és uzsonnák), a programokat és az oktatást.
Helyszín: Geges, Maros megye
Korosztály: 8-18 év
Helyek száma: 25 fő

    Amennyiben iratkozni szeretnétek küldjetek Facebook üzenetet vagy írjatok a következő telefonszámra 0741 708 993.

    Az üzenet a következő adatokat kell tartalmazza: gyerek neve, életkora, helység, szülő neve, telefonszáma, élelmiszeri érzékenység, esetleges orvosi észrevételek (mint például allergiák vagy gyógyszerezés), a szülő aktív email címe és a tábor neve. Amint a hatóságok engedélyezik minden szülőt telefonon értesítünk. Ezt követően 7 napon belül a részvételi díj 50%-os befizetését hivatalosan felvesszük a beiratkozási listára.

Az előfizetés történhet készpénz vagy banki átutalással.

Szeretettel várunk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük